26-07-2014: G&G3-examen Kalish

Aangezien Pella G&GB examen deed, had ik besloten met Ace en Kalish ook maar weer eens een gooi te doen naar een diploma. Hoewel ik al een tijdje weer serieus aan het trainen ben, schoot het niet echt op en ging ik ervan uit dat Kalish veel nullen zou scoren en dus zou zakken.

Het begon eigenlijk aardig goed, ze bleef zowaar zitten en liggen. Wel at puntenaftrek voor onrust, maar goed.

Hierna kwam het los volgen end at was een behoorlijke teleurstelling voor me. War ik een jaar bezig geweest ben om haar het hyper-gedrag af te leren, was het nu weer in volle sterkte terug: keffen, springen, happen… Je vraagt je af waar je het voor doet… Vervolgens verprutste ze ook nog de posities tijdens het volgen, terwijl ze die heel goed kan. Zucht. Het afstoppen ging niet verkeerd, maar ze ging te ver door bij de sta. Dat was wel een beetje ingecalculeerd. de af deed ze wel, maar ze kwam ook weer overeind, wat ze normaal nooit doet.
Hierna ging het redelijk goed, Kalish deed geen rare dingen meer. Omdat de batterij van de video leeg was, kan ik niet helemaal meer terughalen waar de puntenaftrek voor is. Het zullen slordigheden gewest zijn zoals scheef zitten en kauwen.

Tja, en toen was Kalish gezakt. Dat had ik vooraf wel gedacht, maar ik had gehoopt dat haar hyper-gedrag minder zou zijn. Maar dat was dus niet zo. Dat betekent dat ik nooit verder zal komen in de G&G. Ik ga dus nog in september meedoen bij de andere vereniging om te zien of ze daar minder hypert. Zo niet, dan is het einde G&G. Dit is té demotiverend, terwijl ze in andere disciplines wel presteert. Dus gaan we daarmee verder.

G&G3-puntenlijst Kalish

Oefening Coef. Punten Totaal Opmerkingen
2 Minuten zitten (uit zicht) 3 7 21 trappelen
3 Minuten liggen (uit zicht) 2 7 14 kont omhoog, verliggen
Los volgen 3 5 15 constant piepen, happen, springen
Sta, Zit en Af (tijdens het volgen) 3 X X meedraaien bij sta, sta ipv zit
Komen met staan en liggen 4 X X tever door bij sta, tever door bij af+overeind
Pion-vak zenden met aansluiten 4 7 28 kefje bij pion, ec af in vak snuf in vak, ec zit
Apport met richting 3 8 24 kauwen, scheef zitten
Hoog apport (metaal) 3 8 24 scheef zitten
Sorteren 3 8 24 ander houtje aangeraakt, kauwen
Appèl op afstand 4 6 24 Verpaatsing
  32   174  

(Keurmeester Cor van Dort)


Laatst gewijzigd op:

frames