06-10-2018: VZH-examen WHG Stroe - Ellis

VZH-examen in Stroe. Hoewel Ellis de laatste tijd erg slecht in eht volgen is, deed in toch mee. Je kunt het maar gehad hebben en zo strikt wordt er toch niet gekeurd, dus ze zal wel slagen. Zo dacht ik. Ellis vind appèl stom. Toen ze loops was, deed ze echt helemaal niks meer. Blijkbaar waren dat vooral de hormonen, want het gat nu wel weer wat beter. Maar volgen en dat soort dingen blijft ze stom vinden en ik krijg er niet echt power in. Het idee is dus om totaal opnieuw op te gaan bouwen. Maar dus eerst nog 'even' VZH doen. Ik had bewust de weken ervoor bijna geen appèl gedaan, zodat ze neit teveel weerstand zou hebben opgebouwd.

Ellis mocht als eerste de af-blijf doen. Dat deed ze netjes. In de training was de af stuk en ging ze steeds zitten, maar nu ging het goed. Toen ik aan de beut was voor het volgen begon ze goed. Als ik de 50 passen naar achteren loop, tel ik altijd zachtjes. Dat hoorde Ellis en dat vond ze grappig, dus ze liep vol aandacht mee. Eigenlijk ging al het volgwerk beter dan verwacht, hoewel je op het laatst wel ziet dat ze de aandacht begint te verliezen. Helaas ging ze zitten bij de af met voorroepen. Dat kostte me 6 punten aldus de keurmeester. Ik vond hem voor VZH erg streng keuren en ellis kwam dus met slechts 44 punten van het veld af. Ik heb wel eens slechtere prestaties met meer het veld af zien komen! Maar goed, afdeling A was binnen.

Deel B ging eigenlijk ook heel goed. Ellis boeit het niet of er veel mensen langs haar lopen. De keurmeester liet expres zijn keurmap vlak voor haar voeten vallen. Ellis keek rustig omlaag, keek de keurmeester eens aan en verroerde zich eigenlijk niet. Geweldig! Het spannende deel was de fiets, die langs kwam. Ellis heeft de neiging de tanden erin te zetten, maar ze hield zich in en gedroeg zich netjes. Daarna werd ze aan een paal vastgezet en meost ik buiten beeld. Iemand met een hond kwam langs, ik hoorde niks, dus ze gedroeg zich netjes. De keurmeester ging ook nog even kijken, maar vond het allemaal prima. En zo was Ellis geslaagd voor haar VZH!


Laatst gewijzigd op:

frames