Agility wedstrijden Dasha

Wedstrijden 2011:

Wedstrijden andere jaren:

27-02-2011 : Band Wintercompetitie - Finale Bunschoten Top

Onderdeel SPT / MPT Plaats Tijd W   A   F Keurmeester Punten Opmerking
VP 38 / 63 47 41:65 1  0  1 Jan Sprij

 

langs sprong, oploop kattenloop gemist
(73 deelnemers)
JP 38 / 63 Disk     Wim Bekendam

 

sprong van verkeerde kant, paaltje gemist, latje
       

Dasha en Chris begonnen met een behoorlijk pittige, maar leuke jumping. Het begin ging goed, maar bij een lastige stukje draaide Chris te vroeg weg, waardoor Dasha terugdraaide en een sprong vanaf de verkeerde kant nam. Later miste ze ook nog een paaltje van de slalom, maar Chris herstelde dit niet, omdat ze toch al een disk had. Dasha liep verder helemaal niet verkeerd.

Het Vast parcours was een racerondje. Dasha liep goed, maar ook hier draaide Chris net iets te vroeg weg bij een sprong, waardoor hij Dasha erlangs trok. Een weigering dus. Daarna miste Dasha nog de oploop van de kattenloop, maar verder liep ze netjes rond.

13-02-2011 : Band Wintercompetitie - Haarsteeg Top

Onderdeel SPT / MPT Plaats Tijd W   A   F Keurmeester Punten Opmerking
VP 43 / 68 43 51:88 0  0  1 Frank van Nimwegen

 

fout op palen
(116 deelnemers)
JP 30 / 64 60 44:96 2  0  0 Frank van Nimwegen

 

langs sprong en insteek palen gemist
Estafette nvt 4     Frank van Nimwegen   Dasha Disk (sprong terug genomen), totaal .. teams
   

Dasha liep met Chris een keurig Vast Parcours en voor haar doen best enthousiast. Bij de palen miste ze het laatste poortje, maar Chris wist dit te herstellen.

De Jumping ging ook goed, maar Chris draaide iets te snel weg bij een sprong, waardoor Dasha erlangs ging. bij de palen hinderde hij haar bij de insteek, die ze daardoor niet nam. Verder liep ze keurig rond. Op het laatst ging ze vanuit de tunnel nog wel even richting zijkant (waar ik stond), maar Chris wist haar weer bij de les te krijgen.

De estafette ging goed tot een van de laatste sprongen. Daar ging ze langs, waarschijnlijk omdat ze mij zag. Chris wilde het herstellen, maar stond net verkeerd, waardoor Dasha over de sprong terug sprong.

Dasha was deze keer meer op mij gefocust dan anders. Of stond ik duidelijker in beeld? Volgende keer maar weer wat verdekt opstellen.

08-01-2011 : Band Wintercompetitie - Best Top

Onderdeel SPT / MPT Plaats Tijd W   A   F Keurmeester Punten Opmerking
VP 44 / 69 19 42:36 0  0  1 Jan Sprei

 

latje
(116 deelnemers)
JP 45 / 70 23 47:66 0  0  1 Jan Sprei

 

latje
Estafette nvt 6     Jan Sprei   Dasha foutloos, totaal 28 teams
   

Dasha liep met Chris drie hele nette rondjes. In het Vast parcours was één raakvlakje discutabel, maar de keurmeester gaf hem goed. Verder tikte ze nog een latje. De paaltjes deed ze vlot en goed.

Bij de Jumping kwam ze bij paaltje 10 eruit. Chris herstelde het, maar dit deed hij precies verkeerd om zodat Dasha dus eigenlijk de paaltjes niet goed liep. De keurmeester zag dit echter niet en gaf er geen disk op. De rest van het rondje liep Dasha keurig.

De estafette liep Dasha foutloos. Al met al heeft ze leuke punten gescoord voor het team.

Laatst gewijzigd op:

frames