21-08-2010: Nationale d'Elevage CFCBB - Frankrijk

Het doel vooraf was om te kijken of Kalish weer een Utje kon halen en voor de s.r. keuring zou kunnen gaan. De keurmeesters waren geďnstrueerd om vooral te beoordelen of de honden voldoende stop hadden. Hierdoor eindigden een aantal mooie honden vrij laag en bleef Kalish zowaar bij de laatste 5 over. Omdat ze wat pigmentverlies van haar lippen heeft (wat niet in het keurrapport gezet is, maar wél expliciet naar gekeken is), bleef het daarbij en haalde ze net geen plaatsing.
Met de TAN Championnat exc.+ op zak én de U+ van de show, waren de kansen voor s.r. dit keer zeer reeel. Helaas keken de keurmeesters niet naar de TAN-kwalificatie en gingen voor weer een wat ander type dan de dag ervoor. Dus helaas weer geen s.r. Maar de doelstellingen zijn wel ruimschoots gehaald, zeker vanwege de TAN Championnat, dus ging ik toch tevreden naar huis.

Keurverslag Kalish

Goed formaat en textuur, goede expressie, goede ... van het hoofd, uitmuntende oren, goede hals, gemiddelde bouw, goede ....., staart wat laag aangezet, goede lengte,
goede hoekingen voor en achter, uitmuntend bone en stand, uitmuntende uitstraling.
Kwalificatie: Uitmuntend + (bij laatste 5) Klasse: Open

(Keurmeesters Mevr. M. Bidault & Dhr. G. Schaffner)
(45 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames