25-11-07: Winner tentoonstelling te Amsterdam

De Winner is doorgaans een leuke show is om wat inkopen te doen. En als je er dan toch bent, kun je ook wel een hondje inschrijven. Dus mocht Dasha meedoen. Kalish ging ook mee, omdat ze nog niet zo lang alleen thuis kon blijven én omdat het een goede ervaring voor haar is.
De Groenendaelers waren als laatste aan de beurt, dus werd eerst het shop-werk gedaan. Helaas zijn er elk jaar minder standjes en was er dit keer ook weer minder te doen dan voorgaande jaren.
Omdat Dasha bij ons nooit mooi showt, hadden we Gea Meerholz bereid gevonden om haar te showen. Dat ging bst goed, maar op het moment van de individuele keuring, liet Dash het een beetje afweten. Ze was onder de indruk, zag ons niet direct en vond het allemaal maar niks. Dus ging ze er als eerste hond met een ZG uit. Ht verslagje was niet slecht en klopte ook best.
Bij het ophalen van de keurverslagen bleek het ringpersoneel er een zooitje van te maken: ze waren aan het rommelen met papieren, de boekjes waren nog niet getekend en het uitreiken van de verslagen gebeurde ook zeer chaotisch. Thea kreeg het keurverslag zonder bijbehorend logboek terug. Ze zag een paar logboeken op tafel zwerven en daar zat die van Dasha ook bij. Er was nog niks in geschreven. Omdat Thea er niks voor voelde om in deze chaos te blijven en om dan een ZG bijgeschreven te krijgen, is ze zonder aantekening in het logboek vertrokken.

Keurverslag Dasha

Gebit OK, 3 jaar oude vrouwelijke teef, middelgroot, zeer smal hoofd, grote oren, neus niet helemaal recht
Voor wat steil, middellang in lichaam, wat hellend in de croupe. Sterk gehoekt achter
Zoet van temperament. Van de zijkant gecoördineerd. Elegante teef.
Kwalificatie: Zeer goed Klasse: Open

(Keurmeester M. ten Cate)
(8 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames