30-04-05: Agility-wedstrijd HSC de Pijnhorst

In alle vroegte vertrok André met Sicco naar de wedstrijd. De avond ervoor was het nog even spannend, want Sicco had een zere pols en liep wat mank. Dat weerhield hem er echter niet van om thuis een parcoursje te lopen en ook daarna was het probleempje niet erger geworden. Dus toch maar naar de wedstrijd. Dat bleek goed uit te pakken, want Sicco had weinig last meer.

Er werd begonnen met het Vast Parcours. Sicco liep goed. Helaas gaf André net niet nadrukkelijk genoeg aan dat hij naar de Wip moest. In plaats daarvan bleef Sicco dichterbij André en pakte de paaltjes. Helaas Disk.
Bij de Jumping zag het er meteen al niet hoopvol uit, want het was een raceparcours en daar wil Sicco nog wel eens latjes tikken. En inderdaad tikte hij twee latten en eindigde daardoor als 38ste. De tijd stond wat te scherp, waardoor er veel combinaties tijdfouten kregen. Zelfs Sicco had wat honderdsten tijdfout!
Het spel bestond uit een lange rij sprongen heen, wat tunnels en sprongen terug en dan weer een lange rij sprongen heen. Een super-race-parcours, dus weer niet op Sicco's lijf geschreven. André probeerde een stuk van het parcours af te snijden, maar Sicco bleef te dicht bij hem en sneed dus ook een stuk parcours af. Toen hij Sicco weer in de juiste richting stuurde, pakte die eerst nog even een sprong en dat moest dus niet. Helaas, weer een disk.

Tja, geen briljante uitslag dus, maar André had wel het idee lekker gelopen te hebben met Sicco. En daar gaat het uiteindelijk toch om.

Resultaten Sicco

Onderdeel

SPT MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Spel     Disk       sprong i.p.v. tunnel
Vast parcours 44 66 Disk       Paaltjes i.p.v. wip
Jumping 34 55 38 34:32 0 0 2   2 latten eraf

(Keurmeesters Adrie v.d. Bosch & Corrie Vink)
(83 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames