26-08-06: Agility-wedstrijd De Nevelhorst

Een A-westrijd met een Open wedstrijd erbij, een mooie gelegenheid voor André om met Dasha mee te doen én tegelijk met Sicco te lopen. Didam is niet naast de deur, maar vooruit maar. Er deden verder slechts een handjevol bekenden mee.

Het begon met een spel, waarbij de A en de Open samen liepen. Dasha en Sicco liepen dus eigenlijk tegen elkaar. Sicco tikte één latje, wathem 5 seconde straftijd opleverde. Dasha was foutloos, maar omdat Sicco bijna 10 seconden sneller gelopen had, eindigde hij toch boven haar. Maar een 9e en 16e plek bij zo'n 80 deelnemers is niet slecht!

Vervolgens kwam het Vast Parcours. Dasha liep weer foutloos. En omdat ze net binnen de SPT bleef, haalde ze een Utje, haar tweede. Er werden slechts 3 Utjes gehaald, dus Dasha werd 3e en viel daarmee ook nog in de prijzen. André's dag kon al niet meer stuk. Hierna mocht SIcco lopen. Hij maakte twee foutjes en eidnigde dus niet zo hoog.

Als laatste kwam de Jumping. Alweer liep Dasha foutloos én binnen de tijd. Dus dat was haar 3e Utje en daarmee promotie naar de B1. Tot André's stomme verbazing bleken er ook heel weinig foutlozen te zijn en werd Dasha alweer 3e en viel ze dus weer in de prijzen. Sicco liep een prima Jumping en werd 4e. Daarmee viel hij helaas net buiten de prijzen. Het was echter een lastig parcours, dus André was best tevreden.

Bij de prijsuitreiking bleek dat Dasha overall het beste gelopen had in de A-Large. Daarvoor kreeg ze een mega-grote beker van Cynophilia en een miniatuur-schutting van De Nevelhorst. Daarmee kwam het aantal prizjen voor haar op 4 stuks! Zoveel heeft André er nog nooit mee naar huis genomen van één wedstrijd, laat staan van één hond! We kunnen weer apetrots zijn op ons meisje!

Resultaten Dasha (A-Large)

Onderdeel

SPT/MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Vast parcours 48/72 3 46:63 0 0 0 2e U  
Jumping 45/69 3 44:49 0 0 0 3e U Promotie naar de B1
Spel   16 ... 0 0 0    

(Keurmeester: Martin Schoffelmeer)
(43 deelnemers)

Resultaten Sicco (Open-Large)

Onderdeel

SPT/MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Vast parcours 43/65 42:54 11 0 0 2   raakvblak katteloop en latje
Jumping 36/53 4 35:35 0 0 0    
Spel   9 ... 0 0 1   1 latje

(Keurmeester: Martin Schoffelmeer)
(21 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames