19-09-06: Agility-wedstrijd KC de Kempen

Terwijl Thea met Jelle en Dasha VZH-examen deed, was André met Sicco naar De Kempen gereisd voor de laatste B1-wedstrijd. De eerstvolgende wedstrijd loopt Sicco immers in de B2.

Het Vast Parcours ging niet helemaal vlekkeloos. Door een te vroege wissel kwam Sicco met André mee in plaats dat hij de palen in ging. Dat was dus een weigering. Verder mistte hij het raakvlak van de Schutting.

De Jumping was best lastig. André wist Sicco door alle moeilijkheden heen te helpen en eigenlijk ging dit rondje heel erg goed. Helaas ging het op een op zich vrij makkelijk onderdeel fout. Om snelheid te winnen stuurde André Sicco de tunnel in en ging zelf alvast geheel rechts naar de volgende sprong. Hij gaf een flinke brul om Sicco's attentie te krijgen, maar die zag alleen nog maar de sprong die recht voor de tunnel lag. Helaas, Disk.

Bij het spel moest eerst een parcours foutloos afgelegd worden, waarna nog een serie sprongen genomen moest worden. Helaas ging Sicco weer op het raakvlak van de schutting in de fout. Dit keer was het ook lastig, omdat er enkele tunnels omheen lagen, waardoor André niet kon aansluiten en Sicco aldus kon sturen. De Disk werd gegeven, omdat de eerste 13 toestellen dus niet foutloos waren afgelegd.

Tja, het is niet altijd prijs. Wel liep Sicco heel strak en heeft hij geen enkel latje getikt. Niet helemaal ontevreden toog André dus weer huiswaarts.

Resultaten Sicco

Onderdeel

SPT/MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Vast parcours 52/78 41 43:47 1 0 1 - weigering op palen, raakvlak schutting
Jumping 34/51 Disk - - - verkeerde sprong
Spel   Disk - - - raakvlak schutting

(Keurmeesters Charles de Fijter & Willem van Son)
(83 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames