11-06-06: Agility-wedstrijd KC Zeeland (B1-Large)

Op een tropisch hete dag toog André met Sicco naar de KC Zeeland voor een Agility-wedstrijd. Een normaal mens doet het met dergelijk weer vooral heel rustig aan, maar André ging 2,5 uur in de auto zitten om Sicco zo hard mogelijk over een parcours te laten gaan. Tja, verschil moet er wezen...

Sicco kan zich gelukkig goed ontspannen op een wedstrijdterrein, dus hij lag wat te dommelen in de tent. 's Middags werd het helemaal warm, toen de zon ook nog op de tent scheen. Tijdens de wedstrijd had Sicco nergens last van, hij scheurde over het parcours alsof de hitte niet bestond.

Op het Vast parcours had Sicco een weigering op een sprong die dicht tegen de rand van de ring aan stond. Doordat het veld vrij klein was, stond de sprong dicht tegen het lint en dan vindt onze Sicco het af en toe niet vertrouwd om te springen. In tweede instantie deed hij het wel, maar later sloeg hij een dubbelsprong over en schoot de slurf in en dat was dus een Disk. Verder liep hij eigenlijk heel goed, hij miste geen raakvlak en tikte geen enkel latje.

Op de Jumping ging het beter, Sicco ging foutloos rond en nam samen met een Tervuerense Herder de 8e plaats in beslag. Daarmee scoorde hij een mooie rozet. En natuurlijk 48 punten voor de competitie.

En het spel ging nog beter, daar scoorde Sicco een mooie 5e plaats. Dat was een mooi bekertje.

En zo keerden het duo met twee prijsjes naar huis en waren ze dus niet voor niets dat lange eind gereden.

Resultaten Sicco

Onderdeel

SPT/MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Spel   5 35:31 (37 pt)    
Vast parcours 47/71 Disk       Weigering sprong, slurf i.p.v. dubbelsprong
Jumping 33/50 8 30:82 0 0 0 48  

(Keurmeesters Kees Stoel & Bas Jacobs)
(69 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames