02-09-06: Agility-wedstrijd KC Zoys

Twee dagen achter elkaar naar Zoys, dat is het plan van André. Op zaterdag was het de beurt aan Sicco om punten te scoren voor het B1-klassement.

Sicco begon met de Jumping. Helaas tikte hij een latje, waardoor hij niet echt hoog eindigde. Een 35ste plek levert echter nog wel een puntje voor het klassement op. En alle puntjes tellen, dus deze ook.

Daarna was het tijd voor het Vast Parcours. Dat liep lekker, erg lekker! Sicco eindigde op een fraaie tweede plek. Dat leverde een flink aantal punten op voor het klassement. Het was echter ook zijn derde podiumplek en daarmee promoveer je direct naar de B2. De puntjes zijn dus niet meer nodig, onze Sicco is door!

Er volgde nog een spel, wat een Jumping-parcours was met tijd-fout-uit. Daar tikte Sicco op de 4e hindernis een latje, dus de klassering op het spel was niet bijster hoog. Maar dat kon de pret bij André niet drukken toen hij een mooie prijs in ontvangst kon nemen voor het Vast Parcours. Een meer dan geslaagde eerste dag van een weekendje Zoys!

Resultaten Sicco

Onderdeel

SPT/MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Vast parcours 45/68 2 35:44 0 0 0 75 3e podiumplaats
Jumping 36/60 35 28:48 0 0 1 1 1 latje
Spel   39 34:62     latje 4e hindernis

(Keurmeesters Liesbeth Roskam)
(78 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames