01-07-06: Agility-wedstrijd B.V. Breda

Omdat de deelnemers bij de Agility steeds vroeger arriveren en je toch een beetje fatsoenlijk plekkie wilt, toog André erg vroeg op pad met Sicco voor een B1-wedstrijd in Breda. Het beloofde een warme dag te worden en die belofte werd waargemaakt. Gelukkig heeft Sicco daar niet zoveel last van. Hij ligt lekker te soezen in de tent, maar is klaarwakker als hij van start mag.

Het Vast Parcours ging erg goed. André wist Sicco langs alle lastige stukjes te loodsen en de raakvlakken gingen prima. Helaas tikte Sicco op de allerlaatste sprong de lat eraf. Dat ging eigenlijk wat vreemd, hij knalde eigenlijk recht door de sprong heen. Waarschijnlijk verstapte hij zich of zoiets. Maar goed, lat eraf, dus geen foutloos parcours. Toch was dit rondje nog goed voor de 17 plek. Met 88 deelnemers is dat lang niet slecht en het leverde ook nog eens 21 punten op voor de competitie. De B2 komt dichterbij!

De Jumping was een parcours met veel draaien erin. Het ging redelijk goed, maar Sicco tikte er twee latten af, dus het werd geen hoge klassering en dus ook geen punten voor de competitie.

Bij het spel ging het even mis. Er stonden 3 sprongen op rij, maar na de tweede moesten de honden via een wat vreemde lijn naar de breed toe. Dat ging niet helemaal goed en Sicco denderde door naar de band. Een disk was het gevolg.

Toch niet ontevreden ging André met Sicco weer huiswaarts. Wel weer puntjes gescoord!

Resultaten Sicco

Onderdeel

SPT/MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Vast parcours 46/69 17 40:19 0 0 1 21 laatste latje eraf
Jumping 35/53 46 31:85 0 0 2 - 2 latjes eraf
Spel   Disk       verkeerd toestel

(Keurmeesters Ton van de Laar - Kees Stoel - Martin Schoffelmeer)
(88 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames