21-05-05: NVBH KampioenschapsClubmatch 2005 te Deurne

Op het fraaie buitenterrein van het Hippisch Centrum te Deurne deed Dasha mee aan haar eerste echte show. Met haar 9,5 maand deed ze mee in de Jeugdklasse. Omdat de groep zo groot was (18 honden), werd deze gesplitst en in twee gedeelten gekeurd. Ze stond prachtig in stand en hield dat bijna de hele tijd vol. Het betasten vond ze maar eng en zeker toen de keurmeester haar gebit wilde bekijken. Dat moest Thea toen even zelf doen. Ze liep netjes mee en toonde bij het staan en gaan eigenlijk geen benepen staartje.
Op het einde van de dag mocht ze nog meedoen met de kennelpresentatie van Le Pré du Vieux Pont, maar dat vond ze wel eng, want toen stond ze heel dicht tussen voor haar vreemde honden, waarvan er eentje een beetje wild was.

Keurverslag Dasha

9,5 maand, compleet scharend gebit, goed type, nog wat onzeker, goede maat, goede structuur beharing, leuk tevenhoofd met goede expressie, goede vlakke schedel/stop, uitmuntend donker oog, hoog gedragen oor middelgroot. Mooie halspartij, goede bovenbelijning, goed kort lichaam, goede borstdiepte, voorborst kon iets beter, prima croupe, goede staartaanzet, prima in stand, gaat vlot door de ring.
Kwalificatie: Uitmuntend Klasse: Jeugd

(Keurmeester Willemine van Deijl)
(18 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames