20-08-05: Agility-wedstrijd (B1-Large) KC Gooi & Eemland

Na een periode van vrijwel stilliggen in verband met onze verhuizing, ging André met Sicco weer eens een wedstrijd lopen. Het was meteen hun debuut in de B1-Large. Zonder al teveel verwachtingen ging André er heen. De concurrentie zou immers veel groter zijn dan in de A-Large en de parkoersen moeilijker.

Er werd begonnen met het Vast Parcours. Hoewel er een paar kleine moeilijkheidjes in het parcours zaten, was het niet al te lastig. Sicco bleek het parcours goed aan te kunnen en vloog erover. Bij de afloop van de schutting dreigde het bijna mis te gaan, want het leek erop dat Sicco het raakvlak mistte. De keurmeester gaf bijna een fout, aarzelde toen en gaf vervolgens het voordeel van de twijfel. Omdat verder alles vlekkeloos verliep, kwam André met Sicco foutloos rond. En hoewel ze niet de snelste tijd hadden, waren ze wél de snelste foutloze. Dat betekende tot André's eigen verbazing én vreugde een eerste plaats!! Wat een debuut! Meteen een beker!

De Jumping was een echt raceparcours. Daar tikt Sicco meestal wel wat latten en dat deed hij deze keer ook. Maar vervolgens dook hij een tunnel in, waar het niet moest en dat was dus een disk.

Vervolgens kwam het spel. Dit was een vrij ingewikkeld, maar wel leuk spel. Voor de raakvlaktoestellen en de palen konden 10 punten worden verkregen. Als je echter de slurf wist te nemen, dan kreeg je 30 punten en mocht je finishen. Die slurf lag echter heel geniepig tussen twee tunnels in, dus bijna geen enkele combinatie slaagde daarin. André en Sicco eindigden toch niet onverdienstelijk als 25ste.

Met een hele grote beker en een hele grote zak voer keerde André en Sicco erg tevreden huiswaarts. Een geweldig goed begin in de nieuwe klasse!

Resultaten Sicco B1-Large (2)

Onderdeel

SPT MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Vast parcours 43:00 65:00 1 38:54 0 0 0 80 P  
Jumping 36:00 ... DISK       Tunnel in en enkele latten
Spel 999 999 25 40:16 0 0 0    

(Keurmeester Jan Langius)
(76 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames