10-09-05: Agility wedstrijd (B1-large) KC Scheldezoom

Op een zeer vroeg tijdstip vertrok André met Sicco voor hun tweede wedstrijd in de B1. De weersvoorspellingen waren slecht. Er werd begonnen met een Vast Parcours. Dit was een zeer lastig parcours, zonder wip, maar waarbij tweemaal de schutting vanaf rechts genomen moest worden. Sicco is op rechts nog niet zo stabiel op zijn schutting-raakvlakken. Dat bleek in de wedstrijd, want hij mistte tweemaal het afloop-raakvlak van de schutting. Vervolgens nam hij ook nog een verkeerde sprong. Dat is niet zijn gewoonte, maar hij was vandaag zo gek als een deur en dan is zijn oplettend vermogen toch iets minder. Helaas dus een disk.

Vervolgens was het spel aan de beurt. Ook weer een lastig parcours met een zeer moeilijke draai naar de palen toe. Hoewel Sicco erg stabiel is op de palen, stak hij verkeerd in. André haalde hem terug, maar een stuk verder sloeg Sicco het laatste paaltje over. Omdat dit de tweede fout was en je dan toch geen punten meer haalt, liep André door en had dus weer een disk. Sicco liep de rest van dit lastige parcours verder foutloos, zonder één lat te tikken, dus ondanks de disk liep hij helemaal niet slecht.

Hoewel er nog een spel op het programma stond, brak er zo'n noodweer met regen en hagel uit, dat in korte tijd het hele veld blank stond. De wedstrijd werd daarom verder afgelast. Dat was dus een lange rit voor een kort wedstrijdje.

Resultaten Sicco B1-Large (1)

Onderdeel

SPT MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Vast parcours 49:00 74:00 Disk       2x raakvlak gemist en 1 verkeerde sprong
Jumping 38:00 57:00 Disk       2x fout op palen, laatste niet hersteld
Spel 999 999         afgelast wegens noodweer

(Keurmeester Piet Plasman)
(61 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames