20-05-04: Agility-teamwedstrijd Maurikse HSV

Evenals vorig jaar togen we met een delegatie van de HVSD naar de teamwedstrijd van de Maurikse HSV. Dit keer was onze delegatie een stuk groter dan vorig jaar: we hadden maar leifst 3 teams. Weliswaar met enkele combinaties die dubbel liepen, maar toch. Naast het team van vorig jaar (waarin ook Jelle zat) liep er een team met alleen Border Collies mee en een team met "groentjes", dus nieuwelingen in de wedstrijd.

Jelle begon goed op het vast parcours, hoewel hij een raakvlakje miste. Het tweede parcours had hij ook een foutje, maar hij liep geen disk. In de estafette liep hij foutloos. Hoewel hij niet snel ging, wist hij zonder disks toch wel punten voor het team te scoren. Van de 50 teams werd het team daardoor 8ste in totaal. En dat was een beker en een emmer voer waard.

In de beide andere teams zaten wat begionnende honden die nog wat moeite hadden met de drukte van de wedstrijden en ook de toestellen nog niet allemaal zo goed beheersen. Zij hadden wel een leuke en leerzame dag, maar geen prijs.

De dag werd met een gezamelijk diner in een wegrestaurant afgesloten, onder het voornemen om volgend jaar weer naar deze gezellige happening te gaan.


Laatst gewijzigd op:

frames