G&G1-wedstrijd KC Gooi&Eemland
(12-04-2004)

Sicco in de GG1-wedstrijd bij KC-Gooi en Eemland bij het los volgen. Ondanks de trainingen, waar het best goed gaat, bakte hij er weer weinig van. Op deze foto is goed te zien, dat hij weer veel te wijd loopt. Maar ach, hij is nog jong en gelukkig heeft hij er wel schik in en dat is het belangrijkste.

Sicco in de GG1-wedstrijd bij KC-Gooi en Eemland, voor ...

... en nadat hij terug plaats is gegaan. Er is nauwelijks verschil te zien in de plaats waar hij ligt: hij komt altijd bijna precies terug waar hij gelegen heeft. Hij scoort op dit onderdeel dan ook altijd erg goed.

Sicco in de GG1-wedstrijd bij KC-Gooi en Eemland. Hier zit hij even te wachten tot Thea het apporteerblok heeft opgehaald. Hé, lijkt hij te denken, deze Zit-blijf-oefening hoort toch niet in dit programma thuis? Het levert in ieder geval wel een grappig plaatje op.

Sicco in de GG1-wedstrijd bij KC-Gooi en Eemland bij het apporteren. Ondanks het te vroeg inspringen, het te ver weg zitten, het voortijdig aan de voet gaan en het blaffen toch een 9,5! Te hoog gewaardeerd, maar dat mazzeltje mag hij best eens hebben. Dan krijgt hij eens wat extra puntjes voor zijn enthousiasme, ook leuk. Dat te ver weg zitten gaat trouwens al beter, hij zat al dichterbij dan twee wedstrijden terug!


Laatst gewijzigd op:

frames