Pino

Pino

Pino

Pino werd samen met zijn zwarte zusje gevonden in een stormachtige nacht vol regen en onweer. De hummeltjes waren naar schatting een weekje oud en er is nooit een moederpoes gevonden of iets wat op familie leek. Ze zijn samen bij de Kattenopvang Swifterbant gebracht. De doodsbange kittens zijn daar liefdevol ontvangen en waren in korte tijd niet meer bang. Helaas lag Pino's zusje op een ochtend ineens dood. Hijzelf kreeg kort erop een flinke darminfectie, waar hij ternauwernood doorheen kwam. Geen beste start voor een kitten!

Nadat Pino alweer een weekje of wat bij de Kattenopvang was, werd er op een boerenweggetje een klein kitten gevonden, dat daar moederziel alleen rondliep. Ook die is naar de Kattenopvang gebracht. Daar bleef ze maar mauwen, totdat ze bij Pino gezet werd, toen werd het stil. Sinds die tijd zijn ze onafscheidelijk.

Toen Pino en zijn zwarte zusje nog geen namen hadden, noemde ik ze Duopenotti. Een beetje verbasterd komt daar de naam Pino vandaan en ook de naam Notti van zijn vriendinnetje.

Pino

Door de slechte start die de kittens gehad hebben, heben ze een groeiachtderstand en ook een wat zwakke weerstand. Bij Pino uit zich dat in wat soepoogjes. We zullen zien hoe de kleintjes zich verder zullen gaan ontwikkelen!

Omdat niet bekend is wanneer Pino en Notti geboren zijn en ze ongeveer even oud zijn, is voor beide dezelfde geschatte geboortedatum genomen: 15 augustus 2022.

Top