Notti

Notti

Notti

Notti is gevonden toen ze als piepklein kitten moederziel alleen op een boerenweggetje rondliep. Iemand heeft haar opgepakt en naar de Kattenopvang Swifterbant gebracht. Daar bleef ze maar mauwen, totdat ze bij Pino gezet werd, toen werd het stil. Sinds die tijd zijn ze onafscheidelijk.

Toen Pino en zijn zwarte zusje nog geen namen hadden, noemde ik ze Duopenotti. Een beetje verbasterd komt daar de naam Pino vandaan. Omdat Notti samen met Pino nu het duo-penotti vormt, het ik haar de naam Notti gegeven.

Door de slechte start die de kittens gehad hebben, heben ze een groeiachtderstand en ook een wat zwakke weerstand. Notti kreeg een middenoorontsteking, die ondanks behandeling toch zijn gevolgen voor haar had. Ze heeft een wat scheef nekje en ook haar ene oogje lijkt wat vreemd. Het is onbekend of dit nog bij zal trekken, dus we zullen zien hoe dit zich gaat ontwikkelen!

Pino

Omdat niet bekend is wanneer Pino en Notti geboren zijn en ze ongeveer even oud zijn, is voor beide dezelfde geschatte geboortedatum genomen: 15 augustus 2022.

Top