Dissulot's Fast and Furious

Kalle

Kalle, bijna 1 jaar oud

Kalle is vrij onverwachts gekomen. Ik had wel eens gedacht aan een derde kat. Als er met twee katten eentje wegvalt, zit de ander direct alleen en dat heb je niet met drie. Maar drie is toch ook wel weer veel, dus verder dan een snelle gedachte was het nooit gekomen. Nu wil het toeval dat een kennis Maine Coons fokt en een andere kennis van elk nestje prachtige foto's maakt. Ik kijk er altijd met plezier naar, maar ik was tot nu toe nooit in de verleiding gekomen om een van de fotomodellen in huis te halen. Tot die ene foto van Kalle voorbij kwam.. En die bleef in mijn hoofd hangen. En tja, als zo'n kereltje je dan niet loslaat, dan moet je maar eens informeren of hij nog beschikbaar is. En dat was hij, dus toen was de zaak snel beklonken.

Kalle is een rasechte Maine Coon in de kleur zwart (MCO n). Hij is op 1 mei 2014 geboren. Via deze link naar de site van cattery Dissulot's kun je meer te weten komen over zijn familie. Hij is een kater en dat mag hij voorlopig nog wel even blijven. De roepnaam Kalle heb ik hem gegeven, omdat ik die gewoon leuk vond en wel bij hem vond passen.

Kalle, een half jaar oud Op 14 weken leeftijd is hij gekomen en toen had hij al het respectabele gewicht van 3,5 kilo. Een klein reusje dus. De eerste kennismaking met Timber en Caspian verliep voorbeeldig. Hoewel hij met honden opgegroeid was, heb ik aanvankelijk toch nog maar even een veiligheidshekje tussen hem en de drieste bende gehouden. Maar dat kon na 2 dagen al weg en nu loopt hij tussen de honden rond alsof hij zelf een hond is.

Kalle heeft één hele grote hobbie en dat is eten. Doorgaans is hij vrij lui aangelegd, maar zodra er iets van eten te halen is, dan verandert hij in een flitsend zwart monstertje, ofwel een echte Ninja-coon. Dat laatste is dan ook zijn bijnaam geworden. Aan de andere kant heeft hij ook iets heel knuffeligs en ligt graag lekker op schoot te snorren. Dat wordt steeds meer een probleem, want hij wordt al flink groot!