De kennel voor Ellis
(12-01-2019)

De oude situatie, met een bench in de bijkeuken, die ik te klein vind voor langere periode. Op de bench het kattenvoer met een constructie om te voorkomen dat Ellis het jat

De tijdelijke bench is even verplaatst naar de huiskamer om in de bijkeuken een beter onderkomen te maken.

Het kennelpaneel geplaatst, waardoor het grootste deel van de bijkeuken voor ellis is. Ze moet hem delen met de koelkast. De houten voerstandaard, die aan de muur vast zat, heeft pootjes gekregen en staat buiten de kennel voor de andere honden. Ellis heeft een mooie "hufterproof" voer- en waterbak.

Kalle komt af en toe bij Ellis kijken. hij kan via het raampje er weer uit. Ellis heeft nooit geprobeerd om via dat gat te ontsnappen.

Om niet op de koude tegelvloer te hoeven liggen krijgt Ellis een mooie flonder in de kennel. De kalken muren zijn niet sloop-bestendig, dus besluit ik die te gaan betegelen.

De muren betegel ik tot ruim 1 meter hoog, met een sierrandje erin. Voor een eerste keer lang niet slecht gelukt!

Ook de bijkeukenmuur buiten de kennel betegel ik, zodat alles in één keer netjes is.

Een versiering met de naam Ellis' Palace, want dat is het zo langzaamaan wel geworden!

Door de kenneldeur heen en in de buurt van de voerbakken is het nog steeds ruzie tussen Ellis en Pella. Pella verplaatst daarom voor het eten naar de keuken en de voerbakken krijgen een achterplaatje. Kalish, Aceen Ellis eten nu vredig bij elkaar in de buurt. De deur van de kennel heb ik ook afgeschermd. Pella kan oogcontact nu makkelijk vermijden, doet dat ook, en de rust keert terug.

Een beeld van de bewakingscamera, die ik geplaatst heb. Duidelijk is links de keuken te zien en boven in beel mijn werkkamer. Rechts de kennel van Ellis. Ze is dus afgeschermd van de rest, maar zeker niet buitengesloten.


Laatst gewijzigd op:

frames