Het jaar 2015 in woord en beeld

(klik op de foto voor meer foto's)


Januari / februari:

Ace doet het goed in de TWC agility wintercompetitie. Pella loopt wel goed, maar haalt er weinig resultaten. Ook de eerste A-wedstrijden van het seizoen willen nog niet het gewenste resultaat opleveren.


Maart / April:

Kalish zakt voor het Speurhond-2 examen, maar loopt eigenlijk heel goed. Nadat ze alle moeilijkheden goed had opgelost, strandde ze op de hoek uit de halve cirkel. Daarna mocht ze als training door en had de laatste twee hoeken weer prima. Geen diploma, maar wel trots.


Apr:

Een erg interessant en leuk Working Groenendael weekend in Zwitserland. Ace en Pella doen mee aan diverse workshops. Helaas was met name op zaterdag het weer erg slecht, maar toch was het evenement voor herhaling vatbaar!


Mei:

Na een aantal wedstrijden zonder resultaat, haalt Ace met twee foutloze rondjes in één wedstrijd 100 punten voor de B2-competitie.


Mei:

In de NVBH-wedstrijd in mei haalt Pella in het laatste rondje eindelijk haar laatste Utje. Dat is meteen goed voor een eerste prijs.
En dan nu door naar de B1!


Jun./Jul:

Ace loopt een aantal goede agilitywedstrijden en haalt daarmee voldoende punten om zijn plekje in de B2 veilig te stellen.


Augustus:

In augustus heeft Ace alweer een topdag in de agility, hij haalt de 5e prijs op het VP en scoort veel punten, waardoor hij nu ineens op een promotieplek naar de C staat.


Augustus:

Het weekend van de Franse Speciale is weer ouderwets gezellig. Omdat Ace vlak ervoor tegen een paaltje geknald is en genezend is van een blessure, mag Pella alle agility-rondjes lopen. Ze doet het leuk, hoewel de baas niet zo scherp is en de resultaten daardoor tegenvallen.


September:

Ace blijft maar goed scoren in de agility. In Almere haalt hij 60 punten en daarmee blijkt hij voldoende punten te hebben verzameld voor promotie naar de C-klasse. Wie had dat kunnen dromen!


November:

Kalish, Ace en Pella doen examen Reddingshonden Geschiktheid Vlakterevieren. Ze slagen alledrie. De verrassing van de dag is Ace, die ondanks veel minder training het beste resutlaat neerzet.


November:

Kalish en Pella doen mee aan het KNPV-examen Basiscertificaat speurhonden. In zeer stormachtig weer speuren de dames goed. Daarna gaat het regenen en wordt de rest van het examen in de regen afgelegd. Desondanks slaagt Kalish Met Lof. Pella slaagt ook, maar net niet met lof.


Laatst gewijzigd op:

frames