Het jaar 2012 in woord en beeld

(klik op de foto voor meer foto's)


Januari:

Ace doet mee aan de Wintercompetitie agility en wint in Maarssen de 3e prijs op het VP.


Maart:

Dasha en Kalish doen voor het eerst examen Speurhond 1. Beiden zakken, maar ze hebben toch goed gespeurd. Het is blijkbaar moeilijk, want alle speurhonden zakken. Kalish haalt nog de meeste punten (35).


April:

Kalish gaat zeer goed van start in de agility C-klasse en scoort flink wat punten. Al snel heeft ze zich gekwalificeerd voor het NK agility van Cynophilia


Mei:

Ace scoort leuk punten in de agility B1-competitie. We gaan steeds beter!


Mei:

Kalish maakt een potje van haar G&G3-wedstrijd. Het ochtendprogramma gaat nog wel, maar 's middags is het een nullenparade (maar ze heeft een excuus, er is een serieuze afleiding)


Mei:

Ace doet het in zijn eerste G&G2-wedstrijd helemaal niet zo slecht. Hij heeft nog niet alle oefeningen goed onder de knie en haalt dus geen hoge score. Maar hij blijft goed bij de les, ondanks de agility pal naast de ring
(op de foto een perfecte komen met sta)


Juni:

Kalish doet mee aan het NK agility van KNK Cynophilia (i.s.m. LAK). Tegen alle verwachtingen in is zij één van de 4 combinaties die beide parcoursen foutloos doet. Ze behaalt daarmee de 3e prijs !!!


Juli:

Sicco viert zijn 10e verjaardag. Ondanks dat zijn knieen hem veel last bezorgen, heeft hij nog veel plezier, zeker als hij met zijn speeltje mag rondracen.


Juli:

In de G&G-selectiewedstrijd in Rotterdam (georganiseerd door de NVBH) lopen Ace (G&G2) en Kalish (G&G3) nog geen hoge punten, maar wel beter dan eerder. Vooral Kalish laat een mooi stukje volgwerk zien.


Augustus:

Ace laat mooie rondjes zien tijdens de agilitywedstrijd bij de Franse Speciale in Aubigny-sur-Nère. Omdat de tafel in Nederland nooit getraind wordt, vliegt hij daar door zijn snelheid overheen en heeft daardoor steeds een fout. Maar hij laat prachtige zelfstandige paaltjes en raakvlakken zien.


Augustus:

Ace haalt de 4e prijs op de jumping in de B1-wedstrijd in Arnhem. Hij scoort net niet voldoende punten om te promoveren naar de B2, maar daar zijn we eigenlijk ook nog niet klaar voor, dus dat is eigenlijk wel goed. Ace eindigt op de 52e plaats.


September:

Dasha en Kalish doen opnieuw Speurhond 1 examen. Dasha loopt heel erg goed, maar mist helaas de laatste hoek, waardoor ze zakt. Kalish maakt er een enorme zooi van.
Een dag eerder heeft Dasha wel het Level-1 praktijkspeur-diploma van de SIS gehaald.


Oktober:

Kalish haalt helaas 2x Disk tijdens de Cynophilia Masters. In de competitie stagneert het in de laatste wedstrijden wat, maar ze eindigt uiteindelijk op een mooie 20e plaats.


December:

Ace doet het boven verwachting goed in de laatste agilitywedstrijd voor de Beste Belg in Agility (2e graad). Hij haalt een 1e plaats op het 1e VP en een 3e plaats op het 2e VP. Ook de JP gaat supergoed, maar helaas kwam hij uit de palen en dat is een fout en kost tijd, dus slechts een 12e plaats. Uiteindelijk scoort hij zoveel punten, dat hij de 3e plaats verovert in de competitie voor Beste Belg 2e graad.


Laatst gewijzigd op:

frames