13-05-06: Agility-wedstrijd KC Culemborg

De allereerste Agility-wedstrijd voor Dasha. Ze zit tegen de loopsheid aan, is niet echt in vorm en ze heeft altijd moeite met vreemd terrein. Dus we hadden er niet al teveel verwachtingen bij. Het ging meer om de ervaring en we vroegen ons tevoren af: zal ze erg onder de indruk zijn? André ging alleen, omdat Thea andere verplichtingen had.

Het begon goed met het spel, wat een tijd-fout-uit was. Dasha liep leuk, maar schrok even van de erg hoge schutting. André was ook iets ver vooruit en zodoende was de weigering een feit. Dat waren 13 hindernissen en een 14e plaats. Helemaal niet slecht voor een allereerste rondje!

Hierna was het Vast Parcours. Dasha liep keurig netjes en haalde zelfs een foutloos rondje binnen de tijd. Dus een clear round en haar eerste U-tje. Hoewel ze wel wat ingehouden liep door de vreemde omgeving, deed ze het toch maar even. Een dergelijk resultaat is natuurlijk grandioos en boven verwachting! En alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ze ook nog een bekertje voor de 9e plaats. André's dag kon niet meer stuk!

Als laatste kwam de Jumping. Het was de hele dag al erg warm. Tezamen met alle indrukken zorgde dat ervoor dat Dasha erg moe en duf was. Ze liep daardoor nogal traag en ze tikte een latje. Maar dat was het dan ook en ze haalde er een 32e plaats, wat zeker niet onverdienstelijk is.

Dasha's eerste wedstrijd: geen enkele Disk, drie keer paaltjes en drie keer goed gelopen (ze mist de laatste tijd de insteek nog wel eens), een U-tje en een prijs. Tja...wat wil een mens nog meer!

Resultaten Dasha

Onderdeel

SPT MPT Plaats Tijd WAF Punten Opmerking
Spel     14 57:92 13 pnt   Weigering op schutting
Vast parcours 47 72 9 46:48 0 0 0 U  
Jumping 36 54 32 38:82 0 0 1   1 latje

(Keurmeester Marina Hageraats)
(78 deelnemers)


Laatst gewijzigd op:

frames