Honden moeten iets te spelen hebben. Liefst iets te knagen. De grote mannen hebben altijd een aantal botten en stevige rubberballen. Andere dingen gaan kapot, want slopen kunnen ze als de beste. Puppen krijgen altijd iets zachts, een pluche beestje of zo. Die gaan in de loop van de tijd ook kapot en verdwijnen dan in de vuilnisbak. Een grijs hondje (van Sicco) heeft het tot nu toe overleefd, zij het met een oor en staart minder.

Nu Dasha haar intrede heeft gedaan, zijn er weer wat nieuwe puppy-speeltjes bijgekomen. Dit keer niet alleen pluche (die is al deels kapot), maar ook eens wat van latex. Dat slaat verrassend goed aan. Vooral de eend is bij Dasha erg favoriet.

Om een beetje orde in de bende speeltjes te brengen, hebben we een speelgoedmandje. 's Avonds legt André alle speeltjes erin. De honden weten precies waar het mandje is en halen eruit wat ze hebben willen. Grappig genoeg hebben nieuwe honden (pups of visite) het ook meteen door waar het speelgoed ligt. Einde van het verhaal is, dat aan het eind van de dag alles door het hele huis verspreid ligt. En dan mag André alles dus weer terugbrengen ... Het wordt tijd om onze honden dat eens aan te leren ...!


Laatst gewijzigd op:

frames