Puppy-Agility Dogmania - Band
(30-10-2004)

Tijdens de puppy-Agility vormde de tunnel weinig problemen voor Dasha. Ze ging er vlot doorheen. Toen hij wat meer gebogen lag, ging ze er wel even langs, maar toen André haar door de tunnel riep, kwam ze er dapper helemaal doorheen. uiteindelijk deed ze dit zelfs bij een tunnel die helemaal in een U-bocht lag!

Eén van de onderdelen van de Puppy-Agility was de wip. Eerst helemaal op de grond en later zelfs op een onderstel. Dat ging vlekkeloos. Dasha ging er zonder problemen en zonder angst overheen.

Des te opmerkelijker was het dat ze bij de katteloop (die er toch echt veel op leek) ineens schrik had. Wellicht kwam het omdat ze half van het tafeltje viel, maar ervoor ging het ook al niet van harte. Misschien was ze ook gewoon moe, want het maakt natuurlijk wel een forse indruk al die toestanden.

Na veel geduld ging het uiteindelijk redelijk.

Tijdens de puppy-Agility waren de sprongetjes zo laag opgesteld dat de puppen er gewoon overheen konden stappen zonder te hoeven springen. Dasha vond het best en stapte er parmantig overheen.

Eén van de onderdelen van de Puppy-Agility was een bandenparcours. Met behulp van een voertje werden de puppies over/door de banden geleid. Dasha moest eerst even goed aan de banden snuffelen, maar daarna liep ze er vlot overheen.

Tijdens de puppy-Agility stond André te wachten totdat hij weer aan de beurt was. Geheel spontaan (echt waar!) ging Dasha keurig naast hem zitten. Thea zag het duo staan en kon de verleiding niet weerstaan om er een foto van te maken. Pas toen Thea de foto maakte had André door hoe netjes Dasha zat.

Dan een pylonnen-rijtje, als nabootsing van de palen. Ook dit was geen enkel probleem voor Dasha.


Laatst gewijzigd op:

frames